TRANSFORMATIES: AFVALLEN VOOR EN NA

Ontdek hieronder de indrukwekkende afvalresultaten van onze klanten en duik in hun succesverhalen! Met de professionele begeleiding van onze gediplomeerde experts zijn deze transformaties bereikt - dezelfde experts die klaar staan om jou naar je gewenste doel te begeleiden.
joey-resultaat

Joey Voorkant

Ik wil mijn dankbaarheid uiten aan het team van GoedLichaam voor hun ondersteuning en begeleiding bij het bereiken van mijn doel. 

Ongeveer anderhalve maand geleden ben ik gestart met de coaching van GoedLichaam, met als hoofddoel het verliezen van vetmassa. 

Mijn ambitie was niet per se om extreem afgetraind te raken, maar ik wilde wel aanzienlijk wat vet kwijtraken.
1/2

joey-succesverhaal-rug

Joey Achterkant

Na het succesvol bereiken van dit doel, hebben we zonder vertraging de focus verlegd naar mijn volgende doel: het opbouwen van spiermassa.

Hoewel het uiteindelijke doel dat ik voor ogen heb nog ver weg is, heb ik er volledig vertrouwen in dat ik dit met hun begeleiding zal bereiken!

2/2

resultaat van dennis gehaald met goedlichaam en coach jelmer strijbosch

Dennis

Mijn verhaal:
Na een periode zelf te sporten en op eten te letten niet de resultaten gehaald waar ik op hoopte, toen een online coach gezocht en aan geschreven. Hier mee gesproken en overleg gehad zodat hij een plan van aanpak kon maken. Na het volgen van dat plan behaalde ik niet de resultaten die ik voor ogen had. Toen was er corona en veel meer mensen zochten online.....

Daar stond ineens GoedLichaam.

Vraag een gesprek aan met Tim Bijlaard, dat was een heel leuk en down to earth gesprek.
Ik vroeg en hij vroeg, echt een heel fijn gesprek.


Ik werd gekoppeld aan mijn nieuwe coach, Jelmer was het geworden, wat zal ik zeggen.
Voor mij voelt de coach-klant relatie meer als vriend-vriend dus bedankt daarvoor!

Hij helpt met je trainingen, eten en problemen die je ondervindt in je leven.

Top coach en nu ineens haalde ik ook de doelen die ik voor ogen had.

drie maanden resultaat afvallen

Jordy

Super fijne ervaring met Goedlichaam! Toen ik begon kreeg ik vrijwel direct 2 blessures, door Goedlichaam bleef ik toch gemotiveerd om door te gaan. Toen ik mijn blessures melde werd er gelijk gevraagd wanneer ik kon bellen om het vervolg te bespreken. Verder krijg je elke week een motivatie booster per whatsapp gestuurd wat de mood er goed in houdt! Nogmaals een super fijne ervaring met Goedlichaam!

afvallen kevin rekoert 12kg in 12 weken

Kevin

Het was me een rit wel.. van totaal verwaarloosd en veel gezondheidsmankementen weer terug de oude Kevin. Helaas viel dit zwaarder dan verwacht. 5 minuten fietsen was te veel, alles verzuurde. 2 push ups lukte niet meer, ik had de kracht niet. De hond uit laten was te veel gevraagd. En dit allemaal door COVID.
afvallen met coaching van goedlichaam

Quincy

Zelf train ik al flink wat jaren, maar ik kon nooit het doorzettingsvermogen doorpakken als het eindelijk goed ging en liet vrijwel alles weer vallen. Verschillende coaches geprobeerd, onder andere ook Tim. Maar ik zelf was blijkbaar nog niet klaar voor dit. Ik moest een andere mindset kweken en dit had ik gedaan.

Cobus

Het is jammer dat je maar 5 sterren kunt geven want Goedlichaam verdiend er wel 10. Wat andere bedrijven doen is maar mail een schemaatje sturen en klaar, goedlichaam luistert en denk mee en kijk wat er goed bij je past. Ik kwam met 160kg en zit nu op de 94kg!

Lisa

Ik heb veel van mijn zorgen geuit en ik kon fijn met Tim praten. Samen hebben we besproken wat ik wilde en Tim had een goed vol te houden schema voor mij gemaakt. Naast de wekelijkse update heb ik tussendoor nog veel contact als ik ergens mee zit. Je kunt wel raden dat ik na de eerste maand ben doorgezet met de coaching. Super tevreden met de begeleiding en het resultaat!

Tim (oprichter)

Dit ben ik (Tim), ik had een bodybuilding wedstrijd op het oog waarbij ik het maximale uit mezelf wou halen. Ik heb door middel van een gebalanceerd dieet, een aangepast trainingsschema en veel cardio dit resultaat weten te behalen.
Abdellah Benali onder voedingsbegeleiding door GoedLichaam raakte gelijk in de eerste 2 weken de nodige kilo's kwijt om op gewicht te komen.

Abdellah Benali

Voor mijn kickboks wedstrijden moet ik altijd wat kilo’s afvallen. Door de samenwerking met GoedLichaam behaalde het nodige gewicht en was ik fysiek gezien topfit, omdat ik tegelijkertijd droger werd. Ik kijk terug op een succesvolle samenwerking! Op naar meer💪🏽 (4 weken verschil tussen de foto's)
Yannick Vliet kickbokser bij loeksgym

Yannick Vliet

Gisteren in Alkmaar me laatste B partij gevochten. Overtuigend in de eerste ronde gewonnen op TKO!!

Goed onder druk gehouden en niet lang daarna door harde korte rechtse stoot voor de 2de keer 8 tellen weten te geven waardoor hij werd uitgeteld. Het doel met GoedLichaam was sterk en op gewicht de ring in te stappen.

Victor

Ik train al aardig wat jaren en was redelijk gespierd maar mijn vetpercentage lag steeds te hoog. zo rond de 16 %. mijn doel was om onder de 10% vet te komen en toch lekker gespierd te blijven. Tim heeft toen ik zijn hulp vroeg gepaste schema's gemaakt. Omdat Tim elke 4 weken het trainingsschema aanpast krijg ik steeds beter resultaat.

Kevin

Dit is Kevin, Kevin is ruim 29 kilo vetmassa verloren, Kevin is gestart op een gewicht van ruim 110 kilo, door het aan passen van zijn voeding is zijn gewicht terug gebracht naar 81 kilo. Dit is een resultaat van 0,7 kilo per week dat hij is kwijtgeraakt. Dankzij Kevin zijn keiharde inzet en onze coaching zijn we tot dit top resultaat gekomen!
after foto van mara linde

Mara Linde

Elke week werden er metingen gedaan of ik centimeters verloor en werden er foto’s gemaakt of er vooruitgang werd geboekt. Ik ben zelf altijd al met voeding en sport bezig geweest maar hielt altijd het jojo effect. Dit was voor mij het juiste setje wat ik nodig had om blijvend in shape te blijven. Hier zie je de after foto's.
Julian zijn voor en na foto, begeleid door jelmer

Julian

Hele goede begeleiding gekregen van Coach Jelmer bij het droogtrainen. Het voedingsschema is goed vol te houden. Maar is vooral ook heel lekker en voelt niet als een dieet of een straf. En na ongeveer 4 weken boekte ik al duidelijk zichtbare resultaten. Me voortgang wordt goed bijgehouden en daarop me voeding aangepast. Communicatie verloopt makkelijk en snel via Whatsapp en krijg altijd snel antwoordt op al me vragen.  Goedlichaam is zeker een aanrader.   
Ben jij de volgende?
KLIK HIER
Doe er wat aan

Gratis minicursus:  afvallen zonder diëten

logo zwarte achtergrond goedlichaam