arrow_drop_up arrow_drop_down

Over GoedLichaam

Coaching op gebied van sport en voeding

Missie en visie

GoedLichaam is een online coaching platform op het gebied van sport, voeding en bewegingsbegeleiding.

Wij werken met iedereen: van niet sporter of beginnende sporter tot wedstrijdatleten. Ook als je (tijdelijk) inactief bent. 

Geschikt voor elke man en vrouw die professionele hulp nodig heeft bij het behalen van zijn of haar doelen, ongeacht de leeftijd.

Wens je eindelijk professioneel geholpen te worden naar een laag vetpercentage, meer spiermassa, een gezonder leven of wil je meer uit jezelf halen? Dit kan nu eindelijk! Ons team bestaat uit trainers en gediplomeerde voeding experts die allemaal dezelfde visie delen: Onze cliënten zo snel en gezond mogelijk hun doelen laten behalen, wij helpen jou naar je felbegeerde doel.

Tim Bijlaard (oprichter van GoedLichaam) zijn coaching model is gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen op het gebied van voeding en bewegingswetenschappen. Wij hanteren een unieke behandelmethodiek, dit in combinatie met jouw wensen en onze strategie maakt onze begeleiding van hoge kwaliteit.

De ontwikkelingen op gebied van voeding en beweging staat nooit stil, dus ons team ook niet!


GoedLichaam oprichter en coach Tim Bijlaard

Oprichter Tim Bijlaard

In November 2016 startte ik GoedLichaam als gediplomeerd voedingsdeskundige en niet veel later begon ik aan de hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Met een ruime 10 jaar aan ervaring, meerdere wedstrijden en de nog steeds groeiende passie voor lifestyle heb ik ervoor gekozen om mensen hierbij te begeleiden!

De resultaten die onze leden bereiken met onze betrokkenheid en de weg die we samen bewandelen om daar te komen is voor mij als ervaren sporter niet alleen zeer inspirerend maar ook een grote bron van energie. Niet alleen op lichamelijk gebied boeken mijn cliënten progressie, ook hun karakter, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen krijgen een enorme boost!

Mensen helpen de beste versie van hun zelf te worden, dat is wat mij de energie geeft om door te gaan, wetende dat ik samen met mijn team hier een steentje aan kan bijdragen.

De beste versie van jezelf worden?

800+ mensen gingen jou voor!