arrow_drop_up arrow_drop_down

Over GoedLichaam

Coaching op gebied van sport en voeding

Missie en visie

GoedLichaam is een online coaching platform op het gebied van sport, voeding en bewegingsbegeleiding.

Wij werken met iedereen: van niet sporter of beginnende sporter tot wedstrijdatleten. Ook als je (tijdelijk) inactief bent. 

Geschikt voor elke man en vrouw die professionele hulp nodig heeft bij het behalen van zijn of haar doelen, ongeacht de leeftijd.

Wens je eindelijk professioneel geholpen te worden naar een laag vetpercentage, meer spiermassa, een gezonder leven of wil je meer uit jezelf halen? Dit kan nu eindelijk! Ons team bestaat uit trainers en gediplomeerde voeding experts die allemaal dezelfde visie delen: Onze cliënten zo snel en gezond mogelijk hun doelen laten behalen, wij helpen jou naar je felbegeerde doel.

Tim Bijlaard (oprichter van GoedLichaam) zijn coaching model is gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen op het gebied van voeding en bewegingswetenschappen. Wij hanteren een unieke behandelmethodiek, dit in combinatie met jouw wensen en onze strategie maakt onze begeleiding van hoge kwaliteit.

De ontwikkelingen op gebied van voeding en beweging staat nooit stil, dus ons team ook niet!

GoedLichaam oprichter en coach Tim Bijlaard

Oprichter Tim Bijlaard

In November 2016 startte ik GoedLichaam als gediplomeerd voedingsdeskundige en niet veel later begon ik aan de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Met een ruime 10 jaar aan ervaring, meerdere wedstrijden en de nog steeds groeiende passie voor lifestyle heb ik er voor gekozen om mensen hierbij te begeleiden!


De resultaten die onze leden bereiken met onze betrokkenheid en de weg die we samen bewandelen om daar te komen is voor mij als ervaren sporter niet alleen zeer inspirerend maar ook een grote bron van energie. Niet alleen op lichamelijk gebied boeken mijn cliënten progressie, ook hun karakter, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen krijgen een enorme boost!


Mensen helpen de beste versie van hun zelf te worden, dat is wat mij de energie geeft om door te gaan, wetende dat ik samen met mijn team hier een steentje aan kan bijdragen.

Wat zeggen andere over GoedLichaam?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Boris Ten Pierick
Goede services op gebied van voeding en training en alles in overleg met de klant en op de manier zo als de klant het wil en kan ! Met de aanpassingen van goedlichaam ! Super klant vriendelijk en zeker aan te raden!!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Yolanda Haak - Hendriks
Pas net aan mijn strijd tegen de kilo's begonnen maar toch al tevreden.
Je krijgt een schema gemaakt op jou wensen en doelen , die makkelijk vol te houden is. Mocht je ergens mee zitten kan je alles vragen en krijg je snel een reactie terug!
Ik raad goedlichaam.nl zeker aan!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Quincy Lover

Ik beveel goedlichaam zeker aan iedereen aan! Goedlichaam werkt via een app, wat onwijs overzichtelijk is voor zowel je training, als je voeding.

Tuurlijk is de coach ook gewoon bereikbaar voor als jij vragen heb waar je niet uit komt en word alles ook piek fijn uitgelegd (wat de app, voeding etc. betreft).

Verder is Tim een hele positieve en open jongen die ernaar streeft om jou naar een goed en gezond lichaam te helpen!!

Kortom, aanrader!

Ms. Nameless
Add Your Stars