Over GoedLichaam

Coaching op gebied van sport en voeding

Missie en visie

GoedLichaam.nl is een online coaching service op het gebied van sport- en voeding.
Wij werken met gemotiveerde mensen die hun doel voor ogen hebben, van niet sporter of beginnende sporter tot gevorderden atleet.

Geschikt voor elke man en vrouw die professionele hulp nodig heeft bij het succesvol afvallen, ongeacht de leeftijd.

Wens jij eindelijk professioneel geholpen te worden naar een laag vetpercentage, een gezonder leven en wil je meer uit jezelf halen?
Dit kan nu eindelijk! Ons team bestaat uit trainers en gediplomeerde voedingsdeskundigen die allemaal dezelfde visie delen:
Onze cliënten zo snel en gezond mogelijk te laten afvallen, wij helpen jou naar je felbegeerde doel!

Tim Bijlaard (oprichter van GoedLichaam) zijn coaching model is gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen op het gebied van voeding en bewegingswetenschappen. Wij hanteren een unieke behandelmethodiek, dit in combinatie met jouw wensen en onze strategie maakt onze begeleiding van hoge kwaliteit.

Het gebied van voeding en beweging is constant in ontwikkeling en staat nooit stil, dus ons team ook niet!

GoedLichaam oprichter en coach Tim Bijlaard

Oprichter Tim Bijlaard

In November 2016 startte ik GoedLichaam als gediplomeerd voedingsdeskundige en niet veel later begon ik aan de hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Met een ruime 10 jaar aan ervaring, meerdere wedstrijden en de nog steeds groeiende passie voor lifestyle heb ik ervoor gekozen om mensen hierbij te begeleiden!

De resultaten die onze leden bereiken met onze betrokkenheid en de weg die we samen bewandelen om daar te komen is voor mij als ervaren sporter niet alleen zeer inspirerend maar ook een grote bron van energie. Niet alleen op lichamelijk gebied boeken mijn cliënten progressie, ook hun karakter, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen krijgen een enorme boost!

Mensen helpen bij het succesvol afvallen en de beste versie van hun zelf te worden, dat is wat mij de energie geeft om door te gaan, wetende dat ik samen met mijn team hier een steentje aan kan bijdragen.

goedlichaam dietist en coach jelmer strijbosch

Jelmer Strijbosch

Hey! Ik ben Coach Jelmer. Vanaf mijn tienerjaren al in de sportschool te vinden en door de jaren heen een grote passie ontwikkelt voor sport, voeding en gezondheid. Nu, ruim 10 jaar later, een NSCA-gecertificeerd Personal Trainer en Kwaliteitsgeregistreerd diëtist. Kortom, ik heb alles in huis om jou te helpen met het bereiken van je doelen. Of je nou wil afvallen, spiermassa opbouwen, sterker worden of droogtrainen, ik kan jou helpen. Heb je een complexere hulpvraag zoals een te hoge bloedsuiker spiegel, bloeddruk of een te hoog cholesterol? Dan ben je ook aan het juiste adres!


Bij mij kan je eerlijke begeleiding verwachten. Geen short-cuts of jojo-dieet, wél een duurzaam plan gebaseerd op feiten.


Elke stap die jij in de richting van je doel zet, motiveert mij weer om jou de best mogelijke begeleiding te geven.

Graag ga ik met jou samen aan de slag. En met samen, bedoel ik ook écht samen. Geen voorgekauwde schema’s, maar een plan op maat. Een plan dat bij jou past.

orthomoleculair dietist charlotte grit

Charlotte Grit

Hoi! Ik ben coach Charlotte. Altijd al heb ik een voorliefde gehad voor voeding, mensen en gedrag. Daarom heb ik Voeding & Diëtetiek gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik geleerd hoe je op en gezonde manier gewicht kan verliezen of doelen kunt behalen zoals spiermassa opbouwen. Maar ik heb ook geleerd wat een zoektocht het kan zijn om daadwerkelijk met je gezondheid aan de slag te gaan.

In mijn werk als diëtist help ik mensen met ziektebeelden zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekte, maagdarmproblemen en ondergewicht. Daarnaast ben gespecialiseerd als orthomoleculair therapeut waardoor ik veel kennis heb van onder andere het hormonale stelsel. Heb jij moeite met jouw lichaam begrijpen en heb je het gevoel dat jouw hormonale situatie invloed heeft op je progressie dan kunnen we dat meenemen in de begeleiding. Is jouw hulpvraag dus wat ingewikkelder dan ben je ook bij mij aan het juiste adres.

Ik ben ervan overtuigd dat een plan wat goed in jouw leven past essentieel is om doelen te behalen én een blijvend gezonde leefstijl te ontwikkelen. Ik ga graag samen met jou opzoek naar een gezonde balans tussen goed en voedzaam eten, voldoende beweging, rust en ontspanning en soms ook leren loslaten.

Wat je van mij als coach kan verwachten? Een open, persoonsgerichte en nieuwsgierige coach. Voel je vrij om open en eerlijk te zijn, naar jezelf en naar elkaar. Op die manier kan ik je het beste begeleiden. Dit zal gaan met vallen en opstaan, maar ik ben er voor je.

Laten we samen deze uitdaging aangaan!

tekst schrijven en social media expert tristan cvetkovic

Tristan Cvetkovic

Hi! Ik ben tekstschrijver Tristan en ik ben sinds jongs af aan al een sportliefhebber geweest. Naast vele uren in de sportschool heb ik intensief aan roeien gedaan en sinds kort ben ik begonnen met boksen.

Tijdens mijn studies aan de Universiteit van Amsterdam heb ik ontzettend veel geschreven in de vorm van wetenschappelijke essays en dat combineer ik nu met mijn grootste interesses: sport, voeding en gezondheid.


Daarnaast heeft mijn periode als topsporter me zowel veel theoretische als praktische kennis over deze onderwerpen opgeleverd. En deze kennis deel ik graag met jou!


Ik vind het tof om te zien wanneer mensen progressie boeken in hun levensstijl, zodat zij zelf ervaren waar het gezonde en fitte lichaam toe in staat is.


Hier draag ik dan ook graag mijn steentje aan bij.

Dus heb je interesse? Check de socials of schrijf je in op de emaillijst!

Succesvol Afvallen?

950+ mensen gingen jou voor!