Over GoedLichaam

Coaching op gebied van sport en voeding

Missie en visie

GoedLichaam.nl is een online coaching service op het gebied van sport- en voeding.
Wij werken met gemotiveerde mensen die hun doel voor ogen hebben, van niet sporter of beginnende sporter tot gevorderden atleet.

Geschikt voor elke man en vrouw die professionele hulp nodig heeft bij het succesvol afvallen, ongeacht de leeftijd.

Wens jij eindelijk professioneel geholpen te worden naar een laag vetpercentage, een gezonder leven en wil je meer uit jezelf halen?
Dit kan nu eindelijk! Ons team bestaat uit trainers en gediplomeerde voedingsdeskundigen die allemaal dezelfde visie delen:
Onze cliënten zo snel en gezond mogelijk te laten afvallen, wij helpen jou naar je felbegeerde doel!

Tim Bijlaard (oprichter van GoedLichaam) zijn coaching model is gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen op het gebied van voeding en bewegingswetenschappen. Wij hanteren een unieke behandelmethodiek, dit in combinatie met jouw wensen en onze strategie maakt onze begeleiding van hoge kwaliteit.

Het gebied van voeding en beweging is constant in ontwikkeling en staat nooit stil, dus ons team ook niet!

GoedLichaam oprichter en coach Tim Bijlaard

Oprichter Tim Bijlaard

In November 2016 startte ik GoedLichaam als gediplomeerd voedingsdeskundige en niet veel later begon ik aan de hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Met een ruime 10 jaar aan ervaring, meerdere wedstrijden en de nog steeds groeiende passie voor lifestyle heb ik ervoor gekozen om mensen hierbij te begeleiden!

De resultaten die onze leden bereiken met onze betrokkenheid en de weg die we samen bewandelen om daar te komen is voor mij als ervaren sporter niet alleen zeer inspirerend maar ook een grote bron van energie. Niet alleen op lichamelijk gebied boeken mijn cliënten progressie, ook hun karakter, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen krijgen een enorme boost!

Mensen helpen bij het succesvol afvallen en de beste versie van hun zelf te worden, dat is wat mij de energie geeft om door te gaan, wetende dat ik samen met mijn team hier een steentje aan kan bijdragen.

Succesvol Afvallen?

950+ mensen gingen jou voor!

arrow_drop_up arrow_drop_down