Over GoedLichaam

30 seconde video over GoedLichaam

Missie en ​​​​visie

Wij geloven in de kracht van transformatie die verder gaat dan alleen een fysieke verandering. Onze missie is om jou niet alleen naar een gezonder lichaam te leiden, maar ook naar een leven vol energie, een scherpere mindset en verbeterde productiviteit. Door de synergie van fitness, voeding en mentale kracht, stomen we je klaar voor alle uitdagingen van het dagelijks leven.

Voor wie? Voor jou.

GoedLichaam is er voor de hardwerkende mens die streeft naar een optimaal welzijn. Onze aanpak is speciaal ontworpen voor diegenen die meer energie willen ervaren gedurende de dag, hun gewicht effectief omlaag willen krijgen, en hun productiviteit willen verhogen. Wij richten ons ook intensief op mindset, omdat een positieve mentale instelling de sleutel is tot duurzaam succes.

Onze Aanpak

Onder leiding van Tim Bijlaard, combineert ons team van experts hun kennis van voeding, beweging, en psychologie om een nieuwe strategie te bieden die aansluit bij jouw unieke levensstijl. Wij begrijpen dat verandering tijd en inzet vergt, daarom leggen we een sterke nadruk op persoonlijke groei en zelfontwikkeling naast fitness.

Waarom kiezen voor GoedLichaam?

  • Energie door de Dag: Ervaar een boost in je energieniveaus, essentieel voor het aanpakken van je dagelijkse taken.
  • Gewichtsreductie: Bereik en behoud je ideale gewicht door onze wetenschappelijk onderbouwde benaderingen.
  • Verhoogde Productiviteit: Ontketen je volledige potentieel die niet alleen je fysieke, maar ook je mentale capaciteiten aanscherpen.
  • Mindset Transformatie: Ontwikkel een krachtige mindset die je in staat stelt om uitdagingen te overwinnen en je doelen na te streven.


Onze Belofte
Bij GoedLichaam streven we naar een transformatie die je leven verandert. Wij zijn hier om je te begeleiden naar een bestaan waar energie, gewichtsbeheersing, productiviteit en een positieve mindset hand in hand gaan. Jouw succes is onze prioriteit.

GoedLichaam oprichter en coach Tim Bijlaard

Oprichter Tim Bijlaard

Mijn verhaal begon met een persoonlijke tegenslag die mijn leven voorgoed veranderde. Een ernstig brommerongeluk op mijn18e dwong me mijn droom als professioneel bodybuilder op te geven. Maar uit deze tegenslag ontstond een nieuwe missie: anderen helpen hun droomfysiek te bereiken en hun gezondheid te verbeteren.

Dit pad, gestart vanuit een persoonlijk gemis en de pijn van mijn verloren droom, heeft me geleerd hoe krachtig transformatie kan zijn. Ik realiseerde me, dat ik door middel van mijn ervaring en expertise mensen kan helpen een fysieke en mentale transformatie te doormaken.

Het is niet alleen de fysieke vooruitgang die telt voor mij; het is de groei van onze leden op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau die mij voortdrijft. Mijn persoonlijke missie is geworteld in mijn verlangen, om anderen te helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Ik haal energie uit het feit dat ik, samen met mijn team, een steentje mag bijdragen hieraan. Met mijn passie voor een gezonde levensstijl en mijn specialisme in voeding , richtte ik ‘GoedLichaam’ op als een toevluchtsoord voor mensen die op zoek zijn naar fysieke en mentale transformatie.

“Want jezelf goed voeden en je eigen gezondheid respecteren, gaat verder dan alleen gezond eten en bewegen”.

GRATIS INTAKE


Of zelf zo door blijven gaan
goedlichaam dietist en coach jelmer strijbosch

Jelmer Strijbosch

Hey! Ik ben Coach Jelmer. Vanaf mijn tienerjaren al in de sportschool te vinden en door de jaren heen een grote passie ontwikkelt voor sport, voeding en gezondheid. Nu, ruim 10 jaar later, een NSCA-gecertificeerd Personal Trainer en Kwaliteitsgeregistreerd diëtist.

Kortom, ik heb alles in huis om jou te helpen met het bereiken van je doelen. Of je nou wil afvallen, spiermassa opbouwen, sterker worden of droogtrainen, ik kan jou helpen. Heb je een complexere hulpvraag zoals een te hoge bloedsuiker spiegel, bloeddruk of een te hoog cholesterol? Dan ben je ook aan het juiste adres!


Bij mij kan je eerlijke begeleiding verwachten. Geen short-cuts of jojo-dieet, wél een duurzaam plan gebaseerd op feiten.


Elke stap die jij in de richting van je doel zet, motiveert mij weer om jou de best mogelijke begeleiding te geven.

Graag ga ik met jou samen aan de slag. En met samen, bedoel ik ook écht samen. Geen voorgekauwde schema’s, maar een plan op maat. Een plan dat bij jou past.

GRATIS INTAKE
Of door blijven gaan zonder resultaat
tekst schrijven en social media expert tristan cvetkovic

Tristan Cvetkovic

Hi! Ik ben tekstschrijver Tristan en ik ben sinds jongs af aan al een sportliefhebber geweest. Naast vele uren in de sportschool heb ik intensief aan roeien gedaan en sinds kort ben ik begonnen met boksen.

Tijdens mijn studies aan de Universiteit van Amsterdam heb ik ontzettend veel geschreven in de vorm van wetenschappelijke essays en dat combineer ik nu met mijn grootste interesses: sport, voeding en gezondheid.


Daarnaast heeft mijn periode als topsporter me zowel veel theoretische als praktische kennis over deze onderwerpen opgeleverd. En deze kennis deel ik graag met jou!


Ik vind het tof om te zien wanneer mensen progressie boeken in hun levensstijl, zodat zij zelf ervaren waar het gezonde en fitte lichaam toe in staat is.


Hier draag ik dan ook graag mijn steentje aan bij.

Dus heb je interesse? Check de socials of schrijf je in op de emaillijst!

Gratis minicursus:  afvallen zonder diëten

logo zwarte achtergrond goedlichaam