DUIK IN KEVIN'S ERVARING

 EEN ECHT GOEDLICHAAM SUCCESVERHAAL!
afvallen kevin rekoert 12kg in 12 weken

Kevin Rekoert

Het was me een rit wel.. van totaal verwaarloosd en veel gezondheidsmankementen weer terug de oude Kevin. Helaas viel dit zwaarder dan verwacht.

5 minuten fietsen was te veel, alles verzuurde. 2 push ups lukte niet meer, ik had de kracht niet. De hond uit laten was te veel gevraagd. Kampte met chronische hoofdpijnen en sliep verschrikkelijk! En dit allemaal door COVID. Ik was +- 12kg kwijt geraakt omdat ik niet at naar aanleiding van de symptomen. Terug genezen ben ik slecht gaan eten, kwam ik verkeerd aan en bleef ik de klachten behouden.

Dit moest anders!! Ik deed een 12 weken challenge onder leiding van Tim van GoedLichaam en wilde dit vast leggen. Puur om te laten zien dat veel tal challenges niet eens haalbaar zijn maar wel op die manier verkocht worden. Als ‘niet sporter’ denk je dus in 8 weken volledig afgetraind te zijn, dit kan bijna niet op een ‘gezonde’ manier. In mijn 3-delige vlog serie op mijn YouTube kanaal probeer ik jullie zo veel mogelijk mee te nemen in mijn journey om terug de Kevin te worden. Ups & downs. Mijn spiergeheugen was dan ook totaal WEG en moest echt van rock bottom starten.

Wel had ik mijn ex-dansers/sportmentaliteit nog. Zonder mijn eigen doorzettingsvermogen en discipline had ik het nooit gered. Het komt namelijk helaas niet aanwaaien. Ik had Tim gevraagd als stok achter de deur mbt mijn dieet. Met mijn kennis zou ik in oude patronen vallen en wellicht op de verkeerde manier dit bereiken. Want het kutste van alles is, door COVID kamp ik met Parosmie, dit is een reuk en smaakstoornis. En nee ik ruik en proef wel nog, alleen alles smaakt naar benzine/oud vlees en zwavel. Zelfs hierbij kon Tim mij op de juiste manier coachen.

Mijn voeding werd wekelijks aangepast om toch plezier te hebben in deze 12 weken. Ik heb werkelijk nog nooit zoveel energie en moeite gestopt in iets. Sociale verplichtingen waren ver te zoeken, ‘nee’ zeggen en kiezen voor je eigen gezondheid.. Nou lang verhaal, check het gewoon.

IK BEN ER KLAAR MEE!!!

Deel 1 van 3

ANABOLEN JA OF NEE?!

Deel 2 van 3

12 KILO KWIJT IN 12 WEKEN CHALLENGE!!

Deel 3 van 3

WAT VOND KEVIN VAN ZIJN COACHINGSTRAJECT BIJ ONS?

Kevin's Transformatie met GoedLichaam: Een Must-See Ervaring!
Ben jij toe aan de volgende stap?

Ben jij de volgende?

GRATIS MINICURSUS: AFVALLEN ZONDER DIËTEN

logo zwarte achtergrond goedlichaam