Voor en na foto's

afvallen met coaching van goedlichaam

Quincy

Hey! Mijn naam is Quincy, 25 jaar oud en onder begeleiding van mijn maatje en coach Tim Bijlaard.

Zelf train ik al flink wat jaren, maar ik kon nooit het doorzettingsvermogen doorpakken als het eindelijk goed ging en liet vrijwel alles weer vallen. Verschillende coaches geprobeerd, onder andere ook Tim. Maar ik zelf was blijkbaar nog niet klaar voor dit. Ik moest een andere mindset kweken en dit had ik gedaan.

Een jaar eruit gelegen door corona, niet door wezen sporten of diëten en kwam flink aan. Met die nieuwe mindset weer in conclaaf gegaan met Tim om mijn beste shape ooit neer te zetten. Dit begon precies een jaar geleden! Eerste half jaar was zoeken naar wat zowel Tim als ik fijn vond in dit proces.

Het laatste half jaar daarentegen ging als een locomotief. Ik was niet te stoppen en maakte flinke stappen. Tim heeft mij hier echt top in geholpen, zelf wat meer mijn keuzes laten maken, meer kennis laten maken met mezelf op zwakke momenten en gewoon weer terugkomen.

Het ging zelfs zo goed, dat we besloten hadden om een fotoshoot in te plannen en hier de laatste 2,5 maand knetterhard aan te werken. Zogezegd zo gedaan. Het proces begon en in deze 2,5 maand ben ik mezelf echt tegengekomen. Mentaal zwaar, maar TOCH die knop om kunnen zetten, goed contact gehouden met Tim d.m.v. de check ups, foto’s etc.

Per week zag ik onwijs veel verschil, niet altijd op foto’s, maar ook op papier! Daarom is het zo belangrijk dat je dat ook bijhoudt.

Puntje bij paaltje, was het de shootday. Ik heb er nog nooit in mijn leven zo goed uitgezien als op dat moment. Foto’s zeggen genoeg en wat ben ik blij dat ik weer terug ben gegaan naar mijn coach, Tim.

Super begeleiding, Tim weet ONWIJS veel over het lichaam en over wat voeding, water, mindset met je kan doen. Ik kan hem iedereen aanraden!


Consistency is the key to succes!

Ben jij toe aan de volgende stap?

Ben jij de volgende?

Welk verhaal heb jij te vertellen?

950+ mensen gingen jou voor!