goed lichaam afval specialist

Online leeromgeving & community van GoedLichaam

Voor AFC34 leden

Aanmelden
€9,97,- p.m.

GRATIS

De online leeromgeving & community

Wil je de beste versie van jezelf worden als AFC34-lid? 🌟


AFC34 en GoedLichaam bundelen hun krachten om jou te helpen! We bieden een online leeromgeving en community aan met een speciale afdeling voor AFC34-leden, gericht op voeding, beweging, slaap en mindset. Wij geloven in een no-nonsense aanpak en staan klaar om je te helpen je doelen te bereiken. ⚽💪

Met de AFC34 & GoedLichaam leeromgeving & community heb je alles wat je nodig hebt om je fysieke en mentale doelen te bereiken. We bieden programma's die zijn afgestemd op jouw behoeften en deze worden in de loop van onze samenwerking steeds meer uitgebreid!

Ons team van diëtisten, personal trainers en coaches is altijd beschikbaar om je te helpen. Plus, onze community zit vol met inspirerende mede-AFC34-leden die je kunnen helpen gemotiveerd te blijven op je reis. Dat is pas teamwork! 🤝

Klik op de knop hieronder als je klaar bent om de beste versie van jezelf te worden, samen met AFC34 en GoedLichaam!

Wat leden zeggen over GoedLichaam

Wil jij je beste zelf zijn?

GoedLichaam is de perfecte plek voor jou om te beginnen. Wij bieden een online leeromgeving en community met betrekking tot voeding, beweging, slaap en mindset. Alles wat je nodig hebt om te beginnen op je gezondheidsreis is hier te vinden.

We weten dat het maken van een verandering moeilijk kan zijn, maar we weten ook dat het de moeite waard is. Met GoedLichaam heb je alles wat je nodig hebt om te slagen. We zijn er om je bij elke stap te ondersteunen.

Herken jij jezelf hierin?

Er zijn veel obstakels met betrekking tot voeding, beweging, slaap en mindset. Om te beginnen hebben mensen vaak niet genoeg kennis over voeding en slapen ze te weinig.

De gevolgen van te weinig slaap en kennis van voeding kunnen zijn:

  • Gewichtstoename
  • Verminderde productiviteit
  • Verhoogd risico op chronische ziekten
  • Obesitas
  • Ondervoeding


Er is veel verkeerde informatie beschikbaar, waardoor het moeilijk is om te weten wat je moet doen om de beste resultaten te krijgen.

Ten slotte zijn er veel mensen die het moeilijk vinden om veranderingen aan te brengen in hun leven en daar komt het stukje mindset om de hoek kijken!

Anderen over GoedLichaam

Op een gezonde manier afvallen

Bij goedlichaam heb ik geleerd hoe ik op een gezonde manier kan af vallen maar wel op een fijne manier. Als er vragen zijn heb je altijd zo antwoord heel fijn als je ergens mee zit!

Natalja
Super klant vriendelijk!
Goede services op gebied van voeding en training en alles in overleg met de klant en op de manier zo als de klant het wil en kan ! Met de aanpassingen van goedlichaam ! Super klant vriendelijk en zeker aan te raden!!
Boris

Klaar om je doelen te verpletteren in 2023?

Ik wil starten!
Nu is het moment om te starten.