Tevreden klant Esther
Tim
07 september 2021 

Tevreden klant Esther

Tevreden klant Esther

“Ik heb net mijn operatie gehad, heb net de 10 kilo niet gehaald, maar wel 8.5 kilo in 2 maanden” (en dat was goed voor de arts). Door Tim zijn steun en begeleiding na mijn herstel teken ik voor het vervolg! I.v.m. een operatie had ik 2 maanden de tijd om 10 kilo af te vallen.

Ik wilde dit niet door crashen of shakes en qua tijd een uitdaging, maar ook qua voedingsmiddelen daar ik veel voedingsintolerantie en allergieën heb.

Tim heeft voor mij een ‘mijn lijf’ voedingswijze voorgeschreven die was uitgesplitst in een hoeveelheid calorieën, en de hoeveelheden macro’s. Ik kreeg een voorbeeldschema voor 1 dag en mocht de rest volledig zelf invullen.

Tim is goed bereikbaar, denkt mee en geeft snel antwoord. Helpt je focus houden en vraagt hoe het gaat. Ondanks dat ik Tim nooit in levende lijve heb ontmoet, heb ik echt t gevoel dat ik super goed gecoacht en begeleid ben. Dikke aanrader.”

Per persoon kijk ik aan welke manier van coaching goed zal passen. Op deze manier kon Esther zelf bepalen wat ze wou eten om zo haar verschillende allergieën heen te werken. Ik had voor Esther een voorbeeld schema gemaakt dat aan al haar wensen voldeed. Elke week hebben wij een online check-up gedaan met Esther om zo de behaalde resultaten te bekijken en het schema aan te passen.

Op die manier en de super goede inzet van Ester is het Esther gelukt 8,5kg vetmassa kwijt te raken binnen 2 maanden.

Wat houd je op dit moment het meeste tegen om jouw doel te behalen?
Reactie plaatsen