Korting op jouw supplementen?
Die krijg jij van ons!

Naar de kortingscode!


Goede kwaliteit producten

Myprotein is toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteitsproducten voor jou!

Duurzaamheid en gemeenschap

Myprotein heeft een passie voor het aanwakkeren van het potentieel van mensen, ongeacht geslacht, locatie of achtergrond.

Prijs/kwaliteit verhouding

Met behulp van gespecialiseerde Near-Infrared scanning- en X-Ray-machines.

GoedLichaam oprichter Tim Bijlaard, online coaching service op gebied van sport en voeding.

In samenwerking met MyProtein

We zijn een toonaangevend merk voor sportvoeding en leveren een reeks hoogwaardige producten, waaronder eiwitpoeder, vitamines en mineralen, eiwitrijk voedsel, snackalternatieven en hoogwaardige kleding.

Opgericht in 2004, Myprotein is nu Europa's nr. 1, en vanuit onze kantoren in Manchester zijn we actief in meer dan 70 landen via een divers en toegewijd team van medewerkers, sporters en actieve influencers.

Elke dag werken we om mensen van alle leeftijden en geslachten te inspireren om in hun fitnesspotentieel te geloven, en ze dan te stimuleren om het te bereiken.

Naar de kortingscode!


Wat wij doen?

Bij Myprotein is ons doel om de ambities van mensen over de hele wereld aan te wakkeren - het beste maken van sportvoeding voor iedereen, ongeacht hun doel. We zijn er trots op dat we een brede selectie van producten van uitzonderlijke waarde aanbieden om dit mogelijk te maken, inclusief een reeks voedingsbehoeften, waaronder vegetarisch, veganistisch, zuivelvrij en glutenvrij, zodat elke klant kan genieten van de voordelen van hoogwaardige voeding.

We produceren alles in eigen beheer, verlagen onze externe kosten voor het leveren van geweldige prijzen en garanderen de beste kwaliteit. We hebben sterk geïnvesteerd in ultramoderne productiefaciliteiten en geavanceerde testmaatregelen om ervoor te zorgen dat we puur beloften nakomen en we kunnen er zeker van zijn dat alles dat ons magazijn verlaat, aan de hoogste normen voldoet.

Hoewel we ons specialiseren in hoogwaardige sportvoedingsproducten, hebben we ook een reeks sportkleding met geavanceerde ontwerpen en hoogwaardige stoffen ontwikkeld om iedereen overal te ondersteunen, terwijl ze ernaar streven hun doelen te bereiken. We hebben ook een grote en groeiende gemeenschap.

Onderschat de kracht van goede supplementen niet!

Claim nu onze riante korting!

Laat deze kortingsactie niet schieten, 85% van alles bezoekers gingen jou voor! 

50%
Claim jouw 36% korting!
Je bent er bijna!
Jouw informatie is veilig bij ons.
Claim jouw korting
Goed Lichaam logo in een nieuw jasje

Vergeet je supplementen niet aan te vullen!