fbpx

Before and after

rondgroen

Kevin

Afslanken met spiermassa behoud

Leonard

Afvallen met spierbehoud

Marly

Een gezond leven en afslanken met behoud van spiermassa.

Yannick

Voedingsbegeleiding voor vechters

Victor

Voedingsbegeleiding voor een fotoshoot

Cobus

Afslanken daarna spiermassa kweken

Hamza

Wedstrijd ondersteuning

Tim

Vet verliezen met zoveel mogelijk spier behoud

Hey! Ben jij de volgende?

GoedLichaam.nl is een online coaching platform geschikt voor elke man en vrouw die extra hulp nodig heeft bij het behalen van zijn of haar doelen, ongeacht leeftijd, het soort sport of het aantal keren sporten in de week. Tim Bijlaard zijn coaching model is gebaseerd op de huidige trainings- en voedingswetenschappen, rekening houdend met de persoonlijke wensen van elk individu.

Recensies over GoedLichaam.nl

 • 5 star review  Bedankt voor alles! �

  Doortje de Vries Avatar Doortje de Vries
  February 5, 2018

  5 star review  Na van alles te hebben geprobeerd kwam ik bij GoedLichaam terecht. Crash, Herbalife, Suikervrij, Koolhydraat arm enz. enz. enz. Mn gewicht zakte en kwam erna terug. En met wraak. Mijn gewicht ging er maar niet af. Ik heb een mankement, mn linkerkant. Deze is verlamd geweest. En door zware medicijnen was mn lijf van gespierd naar vetklomp veranderd. Van 135 beultje naar 129 cholestrolbol. (zelfspot genoeg om t in te zien) Ik ging na een gesprek de uitdaging aan en SAMEN kwamen tot een dieet en een gepast trainschema. Ik zeg expres samen, want de motivatie en de wil om te vechten kreeg ik van mijn toegewezen coach Tim Bijlaard. Ik ben begonnen in januari. (nee, was geen goed voornemen 😉 ) Ondertussen ben ik ruim 17 kilo afgevallen wel met behoud van spiermassa. Zodra ik de 115 kilo weer aantik, gaat mn schema en voeding er anders uitzien. Iets andere voeding en zwaarder trainen om spiermassa op te bouwen. Het meest opvallende is de app. Daarin staat ALLES wat je behoord te weten over JOUW persoonlijke plan/missie. Ik zelf vind de uitdagingen die je voorgeschoteld krijgt enorm leuk. Vind je iets niet lekker in je voeding? Hoppa, je verwijderd het onderdeel en voegt gewoon weer iets toe en de app rekend direct uit hoeveel koolhydraten en vetten enz je naar binnen krijgt! HOE MAKKELIJK!? Zodra ik 6 maanden bezig ben gaan we de foto's van voor en erna erop. Nu al zie ik zelf t verschil. (enorm) En de buiten wereld begon na 3 weken "goh je huid ziet er beter uit" "wat is er veranderd aan je, je kijkt zo stralend" Nou, meer energie en puf en je voelt je super. AANRADER!!!!!

  Carlo Ursem Avatar Carlo Ursem
  March 15, 2017

  positive review  Als sporter uitkomend in gewichtsklasse ben ik super tevreden over de samenwerking met GoedLichaam. Altijd op het juiste wedstrijdgewicht met voldoende kracht en energie!!

  Yannick Vliet Avatar Yannick Vliet
  October 6, 2019
 • positive review  Tim staat dag en nacht voor je klaar en denkt altijd met je mee. Ik ben een zeer tevreden klant!

  Will Vermanen Avatar Will Vermanen
  May 3, 2020

  positive review  In een zoektocht naar mezelf, een gezond leven en een goede coach werd ik door een kennis gewezen op Goed Lichaam. Onder het mom van ik probeer het een maandje, (want die optie is super fijn!) ging ik vol goede moed aan de slag. In de eerste maand heb ik veel van mijn zorgen geuit en ik kon fijn met Tim praten. Ik was vooral gefocust op de cijfertjes en heb geleerd dat wat los te kunnen laten. Samen hebben we besproken wat ik wilde en Tim had een goed vol te houden schema voor mij gemaakt. Naast de wekelijkse update heb ik tussendoor nog veel contact als ik ergens mee zit. Je kunt wel raden dat ik na de eerste maand de coaching heb verlengd! Super tevreden met de begeleiding en het resultaat tot nu toe. Ben erg benieuwd waar dit traject mij gaat brengen!

  Marly Houtman Avatar Marly Houtman
  April 6, 2020

  positive review  Het is jammer dat je maar 5 sterren kunt geven want Goedlichaam verdiend er wel 10. Wat andere bedrijven doen is maar via internet / mail een schemaatje sturen en klaar ,goedlichaam luistert en denk mee en kijk wat er goed bij je past ?? niks is te veel en geen vraag tegek. Ik kwam met 160kg en zit nu op de 94kg ??door de juiste schema’s en begeleiding van goedlichaam zijn we goed op weg naar mijn doel , het was vaak echt bloed zweet en tranen maar het komt ook niet van zelf. Zonder Tim had ik nooit berijkt waar ik nu sta Ik raad ook echt goedlichaam aan bij iedereen dus kom van die bank of en meld je aan.

  Cobus Hoedt Avatar Cobus Hoedt
  October 7, 2019

Twijfel niet en start vandaag nog!

Het is tijd om te zorgen voor jouw gezondheid! Het enige wat je hoeft te doen is ons een bericht te sturen via het onderstaand formulier