fbpx

Bloedwaarden test

Waarom een bloedwaarden test?

Het is belangrijk dat sporters regelmatig hun bloedwaarden laten testen. Dit omdat je als serieuze (kracht)sporter zo efficiënt mogelijk bezig wil zijn op gebied van training, voeding, nachtrust en supplementen.

Er is echter een kans op mogelijke hormonale disbalans en gezondheidsproblematiek door de hoge trainingsintensiteit, wedstrijdvoorbereiding, slecht nachtrust, onvoldoende macro en micro nutriënten en het gebruik van supplementen.

Het kan zijn dat je al erg goed bezig bent, maar je nog niet bewust bent van een afwijkende bloedwaarden die jouw progressie in de weg zit.

GoedLichaam.nl heeft daarom in samenwerking met bloedwaardentest.nl een gezondheid check samengesteld voor jou!

Het betreft de hormonen die van invloed zijn op de gezondheid en prestaties van (kracht/vecht) sporters.

Gebruik kortingscode: goedlichaam10

DIRECT BESTELLEN

De analyses worden door een officieel ziekenhuislaboratorium uitgevoerd,
dus u kunt met de uitslag altijd bij uw eigen huisarts terecht.

Levertijd
Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je de bloedafnameset thuis.
Je ontvangt de testset per post op het door jou opgegeven adres. Bestellingen voor 11.00 uur geplaatst worden dezelfde dag nog verwerkt.

Er kunnen meerdere bepalingen uit één buisje gedaan worden, maar sommige onderzoeken moeten uit een ander buisje. Deze zijn dan meestal de volgende dag bij je in huis (op dagen dat PostNL bezorgt, dus niet op maandag.) De uitslag volgt binnen twee weken per mail, mits anders vermeld.

Je hoeft hiervoor niet thuis te zijn, de testset kan gewoon door de brievenbus.

Bloedafname bij jou in de buurt
Je ontvangt een brief voor de betreffende laborant(e) en de openingstijden van het prikpunt per mail. Mocht je een andere prikpost wensen dan die wij voorgesteld hebben dan kan je altijd mailen of bellen (0251-714 614) met het afsprakenbureau (PMO).

Met de bloedafnameset kan je terecht voor bloedafname bij één van de prikpunten bij jou in de buurt. Je ontvangt het benodigd materiaal voor het door jou gekozen onderzoek, een brief met uitleg om het bloed per post te versturen en het (voorgefrankeerd) verzendmateriaal (volgens de wettelijke richtlijnen), t.b.v. retourzending naar het laboratorium.

De retourzending
Dat gaat via de medische post. De snelheid van de retourzending van je bloed naar het lab is dus gegarandeerd door PostNL. Kijk voor de legingstijd van de brievenbus bij jou in de buurt.

Doe de envelop vlak voor legingstijd op de bus of geef het af bij een PostNL servicepunt. Een buisje bloed wordt afgenomen door professionals, uit een ader aan de binnenkant van de arm, meestal in de plooi van de elleboog.

In de ader wordt geprikt met een holle naald waardoor het bloed in het buisje wordt gezogen. De naald wordt maar één keer gebruikt en daarna vernietigd.

Wat kun je van ons verwachten

Prikpunten op maximaal 10km van je huis af
Bloed wordt afgenomen door professionals
Bloedwaardentest geeft uw uitslagen nooit door
U ontvangt uw uitslag in PDF per mail
GoedLichaam bloedtest

€123,30

incl. 10% korting

ASAT – Leverfunctie
ALAT – Leverfunctie
Gamma-GT (Leverfunctie)
Creatinine – Nierfunctie
Cholesterol – Grootste veroorzaker hart en vaatziekte
HDL – Goed cholesterol
LDL – Slecht cholesterol
Triglyceriden – Opgenomen vet gehalte
Testosteron totaal
Testosteron vrij
SHBG – Sex Hormoon Bindend Globuline
Albumine – Nierschade
LH – Aanmaak testosteron
FSH – Vorming zaadcellen

Gebruik kortingscode goedlichaam10 voor 10% korting!

ACTIE!

Prikposten

Na je bestelling ontvangt je een uitnodiging voor bloedafname bij een van de 800 prikposten maximaal 10 km van je huis of werk.

Privacy

Bloedwaardentest geeft uw uitslagen nooit door aan een verzekeraar en/of (huis)arts.

Heb je een vraag? Schroom niet contact met ons op te nemen!

Het is tijd om te zorgen voor jouw gezondheid! Het enige wat je hoeft te doen is ons een bericht te sturen via het onderstaand formulier