rondgroen

Over ons

GoedLichaam.nl is gestart met als oogpunt een voor jou gezonde leefstijl te creëren.

Een team van transformatie experts, wedstrijd atleten, gediplomeerde voedingsdeskundigen en trainers, die allemaal dezelfde visie delen, kunnen een gezonde leefstijl creëren voor jou.

Wij passen ons voedingsplan en/of trainingsplan dan ook naar jouw persoonlijke wensen aan. Elk individu krijgt een eigen online coach toegewezen die alle nodige vragen persoonlijk zal beantwoorden tijdens het hele traject.

Wij zorgen ervoor dat je alle gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt, de juiste oefeningen doet voor het behalen van jouw specifieke doel en dat je plezier ervaart tijdens het hele proces.

Elke vier weken  ontvang jij n.a.v. een evaluatiegesprek en een eventuele tussen meting een nieuw persoonlijk voedingsplan en/of trainingsplan.

Cobus komt van 160 kilo af en heeft nu een huidig gewicht van 90 kilo

De transformatie experts van GoedLichaam staan klaar voor jou!

Wij zijn dagelijks bereikbaar via de mail en op Dinsdag t/m Vrijdag telefonisch te bereiken van 14:00 tot 17:30.

Twijfel niet en durf te vragen! Wij gaan graag met jou aan de slag!

Onze Ervaring

8
Ervaring m.b.t. coaching
436
Tevreden klanten
91
Wedstrijden en conferenties bijgewoond

Hey! Ben jij de volgende?

De transformatie experts van GoedLichaam.nl die onze online trainingsprogramma’s voor vetverlies en spieropbouw maken, geloven dat iedereen het in zich heeft om een winnaar te zijn. Na het helpen transformeren van talloze mensen hebben wij besloten om onze Abonnementen/Pakketten te ontwikkelen. De juiste combinatie van voeding, training en leefstijl per doel zorgen ervoor dat iedereen zijn doelstelling efficiënt kan behalen.

Victor

Persoonlijk voedingsplan

Kevin

Persoonlijk voedingsplan

Cobus

Persoonlijk voedingsplan en trainingsplan

Hamza

Wedstrijd ondersteuning

In samenwerking met

Contact Ons

Het is tijd om te zorgen voor jouw gezondheid! Het enige wat je hoeft te doen is ons gewoon een bericht te sturen via het onderstaand formulier..