arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontdek het belang van goede coaching

Haal meer motivatie, doorzettingsvermogen en resultaat uit jezelf!

Een eigen online coach

Jij krijgt een eigen online coach toegewezen die hele traject helpt bij het behalen van jouw doelen.

24/7 onbeperkt vragen stellen

Jij staat direct in verbinding met jouw online coach via whatsapp. Antwoord binnen maximaal 24 uur.

Coaching op maat gemaakt

Geschikt voor iedereen die professionele hulp nodig heeft bij het behalen van zijn of haar doelen.

Hoe werkt coaching van GoedLichaam? Uitleg in 4 stappen.

Stap 1: Je maakt een keuze uit onze twee coaching opties: Het voedingsplan of het All in one plan. Meer informatie over de twee opties onder aan deze pagina.

Stap 2: Nadat jij jezelf hebt aangemeld voor coaching van GoedLichaam, word jij meteen doorverwezen naar ons intake formulier. Neem hier rustig de tijd voor om de vragen te beantwoorden.

Stap 3: Jij krijg van ons jouw unieke inlog gegevens, deze gegevens zijn voor de FitSociety app waarmee wij werken. Download de FitSociety app, logt in.

Stap 4: Jouw online coach stelt aan de hand van jouw gegeven antwoorden op het intake formulier een op maat gemaakt voeding en/of trainingsplan op.

Voeding

Bij het onderdeel voeding ontvang je een compleet voedingsschema bestaand uit 3 hoofdmaaltijden (ontbijt, lunch en avondeten) en een snack-lijst, de naam zegt het al, een lijst met kleine tussendoortjes die over de hele dag gegeten mogen worden.
Het moet immers geen straf worden.

Elke week is er standaard een check-up moment, jouw coach stelt jou hiervan op de hoogte. Bij deze check-up geef jij aan door middel van onze uitgebreiden online vragenlijst in te vullen, hoe jouw week verlopen is. Zijn er problemen waar jij tegen aan gelopen bent, of zou jij graag jouw schema anders zien? Zelfs jouw up's en downs kun je aangeven. Het schema word dan ook aangepast na aanleiding van jouw antwoorden uit de check-up's, gesprekken met jouw coach en de behaalde resultaten.

Alles is bespreekbaar met jouw coach! Wij willen dit traject zo soepel mogelijk laten verlopen voor jouw met een zo goed mogelijk eind resultaat!

Sport en voeding

Bij het all in one plan word er ook voor jou elke vier weken een persoonlijk trainingsplan in elkaar gezet die past bij jouw doelen. Ook is jouw voeding afgestemd op jouw training en andersom. Of dit nou voor slanker worden is, droog trainen, spiermassa aankomen of om sterker te worden maakt niet uit, jouw eigen online coach zorgt ervoor dat je de juiste oefeningen doet voor het behalen van jouw specifieke doelen en dat je plezier ervaart tijdens het proces.

Let op: doe je een andere vorm van beweging zoals bijvoorbeeld kickboksen? Geen enkel probleem, geef dit aan ons door en wij houden er rekening mee tijdens het maken van jouw persoonlijke schema.

Het training programma word gebaseerd op de jarenlange trainingservaring van ons transformatie team, geselecteerd voor optimaal resultaat.

Wil jij op gewicht komen voor een wedstrijd in de ring? Stuur ons gerust een mail.

Wat kan ik nog meer verwachten?

Binnen 5 werkdagen na het invullen van het intake formulier ontvang jij je eigen persoonlijke voedingsplan en/of trainingsplan die je kunt gaan volgen. Alle schema's staat online in de applicatie. Daarnaast krijg je een mail van jouw persoonlijke online coach, met een complete uitleg van jouw gekozen onderdelen (voeding en/of training). Dit samen met een handige variatielijst waarmee je kan variëren tussen de gekozen producten.

Je ontvang ook gelijk in deze mail het persoonlijke telefoonnummer van jouw coach!
Bij vragen kun jij bellen of een app sturen. Onze coaches proberen altijd binnen 2 uur te reageren en maximaal binnen 24 uur.

Zoals eerder aangegeven is er elke week een standaard contactmoment, (buitenom de momenten dat jij zelf contact zou willen met jouw coach) hier geef jij aan door middel van onze uitgebreiden online check-up in te vullen, hoe jouw week is verlopen.

Elke week krijg jij binnen twee dagen een uitgebreide feedback op jouw behaalde prestaties van de afgelopen week om je scherp te houden. Er is de mogelijkheid om je progressie goed bij te houden door jouw “voor & na” foto's elke week te uploaden via onze online check-up en in de FitSociety applicatie.

Onze online coaching is zo intensief en zwaar als jij zelf wenst. Ik bedoel hiermee: Stel je genoeg vragen, ben je leergierig, wil je graag weten waarom ik bepaalde keuzes maak? Dan maak jij jouw leerproces meteen een stuk interessanter!

Alle informatie is vanzelfsprekend vertrouwelijk.

Google reviews

Top!

Onwijs blij met deze coach, bied interesse en er is meteen progressie bij de prima vol te houden voedingsschema's!
Melissa Jonker

Super!

Hij heeft mij enorm geholpen met het boeken van voorruit gang door een paar kleine aanpassingen door te voeren in mijn dieet. Ik raad mensen aan om zelf te ervaren wat goedlichaam voor je kan betekenen.

Marcel Volders

Aanrader!

Top schema’s en goede begeleiding met antwoord op al je vragen. Zeker een aanrader voor als je zelf ergens even niet uitkomt met je verdere progressie
Jim Dekker

Ontdek zelf het belang van goede coaching.

Elke week een online check-up moment

 Inclusief uitgebreide feedback op jouw behaalde prestaties van die week om je scherp te houden.

Gebaseerd op de huidige wetenschap

De ontwikkelingen op gebied van voeding en beweging staat nooit stil, dus ons team ook niet!

Voor elk niveau beschikbaar

Van niet sporters of beginnende sporters tot wedstrijdatleten van verschillende soorten sporten.

Online Coaching

Voedingsplan

Door leden beoordeeld met 5 sterren

€ 97,-
€ 67,-
voedingsschema persoonlijk en op maat gemaakt
 • Voedingsplan gemaakt op jouw wensen
 • Een eigen persoonlijke online coach
 • Gebaseerd op de huidige wetenschap
 • Elke week een online check-up moment
 • Elke maand opzegbaar

All in one plan

Door leden beoordeeld met 5 sterren

€ 119,-
€ 79,-
 • Voeding en trainingsplan gemaakt op jouw wensen
 • Een eigen persoonlijke online coach
 • Voor beginners tot topsporters
 • Gebaseerd op de huidige wetenschap
 • Elke week een online check-up moment
 • Elke maand opzegbaar

Facebook reviews

Tim van goedlichaam.nl heeft mij enorm geholpen door de persoonlijke begeleiding op gebied van voeding en sport.
Jesse Bakker

Omg... Tim ik ben zo blij met je!!
Zit nu op 66 kg! Zie gewoon verandering aan me lijf!
Super blij mee!!

Mina de Jong

Erg goede begeleiding met schema's voor eten en trainen! Tim past het schema geheel naar wens/behoefte aan.

Rick Mol
Super service en meedenkend in alle optie ik ben diabetes en zelfs daarvoor alles passend en op maat gekregen super toffe begeleiding.
Kelvin Broekema
Erg tevreden over zijn coaching, had hem eerder tegen moeten komen had voor mij en voor mijn zoon hoop dieet stress gescheeld.
Cindy Oppelaar
Ik voel mij erg gehoord door Tim. Ik kan altijd vragen stellen op de app en deze worden altijd binnen een paar uur beantwoord. 
Bas Tuinman

Meld je vandaag nog aan en start met jouw progressie!

Aanmelden voor online coaching