coaching voor tweetallen

800+ mensen geholpen bij het succesvol afvallen!

Een eigen online coach

Jullie krijgen een eigen online coach toegewezen die het hele traject helpt bij het afvallen.

Jullie staan direct in verbinding met de online coach via whatsapp. Antwoord meestal binnen 2 uur,  maximaal 24 uur.
coaching voor elk niveau

Coaching op maat gemaakt

Duo coaching is geschikt voor iedereen die professionele hulp nodig heeft bij het afvallen.

GoedLichaam oprichter Tim Bijlaard, online coaching service op gebied van sport en voeding.

Hoe werkt duo coaching van GoedLichaam? Uitleg in 4 stappen.

Stap 1: Jullie maken een keuze uit onze twee coaching opties: Het voedingsplan of het All in one plan. Meer informatie over de twee opties onder aan deze pagina.

Stap 2: Nadat jullie jezelf hebben aangemeld voor coaching van GoedLichaam, worden jullie meteen doorverwezen naar ons intake formulier. Neem hier rustig de tijd voor om de vragen per persoon te beantwoorden. 

Stap 3: Jullie krijgen van ons beide een unieke inlog code, deze gegevens zijn voor de Virtuagym app waarmee wij werken. Download daarna de Virtuagym app en log in.

Stap 4: Jullie online coach stelt aan de hand van de door jullie gegeven antwoorden op het intake formulier, een op maat gemaakt voeding en/of trainingsplan op. Dit zal zo goed mogelijk aansluiten op elkaar en ook op jullie doelen, zodat er niet apart gekookt hoeft te worden maar jullie daadwerkelijk samen jullie doelen tegemoet gaan.

Duo voeding

Bij het onderdeel duo voeding ontvangen jullie een compleet voedingsschema bestaand uit 3 hoofdmaaltijden (ontbijt, lunch en avondeten) en een snack-lijst, de naam zegt het al een lijst met kleine tussendoortjes die over de hele dag gegeten mogen worden. Het moet immers geen straf worden.

Elke week is er standaard een check-up moment, de coach stelt jullie hiervan op de hoogte. Bij deze check-up geven jullie (los van elkaar) aan door middel van onze uitgebreide vragenlijst in te vullen, hoe de week verlopen is. Zijn er problemen waar tegen aan gelopen wordt, of zou je graag jouw schema anders willen zien. Zelfs jouw up's en downs kun je aangeven. Het schema word dan ook aangepast na aanleiding van jouw antwoorden uit de check-up's en gesprekken met jullie coach en de behaalde resultaten.

Alles is bespreekbaar met jullie coach! Wij willen dit traject zo soepel mogelijk laten verlopen voor jullie met een zo goed mogelijk eind resultaat!

Sport en voeding

Bij het all in one plan word er ook voor jullie een persoonlijk trainingsplan in elkaar gezet die past bij jullie doelen. Dit kan een individueel schema zijn of eentje die voor jullie alle twee kan, dat mogen jullie bepalen! Ook word jullie voeding afgestemd op het trainingsplan en andersom. Of dit nou voor slanker worden is, droog trainen, spiermassa aankomen of om sterker te worden maakt niet uit, jullie eigen online coach zorgt ervoor dat je de juiste oefeningen doet voor het behalen van jullie specifieke doelen en dat je plezier ervaart tijdens het proces.

Let op: doen jullie een andere vorm van beweging zoals bijvoorbeeld kickboksen? Geen enkel probleem, geef dit aan ons door en wij houden er rekening mee tijdens het maken van jullie persoonlijke schema.

Het training programma word gebaseerd op de jarenlange trainingservaring van ons transformatie team, geselecteerd voor optimaal resultaat.

Binnen 5 werkdagen na het invullen van het intake formulier ontvangen jullie per persoon je eigen persoonlijke voedingsplan en/of trainingsplan die jullie samen kunnen gaan volgen. Alle schema's staat online in de applicatie. Daarnaast krijgen jullie een mail van de online coach, met een complete uitleg van de door jullie gekozen onderdelen (voeding en/of training). Dit samen met een handige variatielijst waarmee je kan variëren tussen de gekozen producten.

Jullie ontvangen ook gelijk in deze mail het persoonlijke telefoonnummer van jullie coach! Bij vragen kunnen jullie altijd bellen of een app sturen. Onze coaches proberen altijd binnen 2 uur te reageren en maximaal binnen 24 uur.

Zoals eerder aangegeven is er elke week een standaard contactmoment, (buitenom de momenten dat jullie zelf contact zou willen met jullie coach) hier geven jullie per persoon aan door middel van onze uitgebreide online check-up in te vullen, hoe de week is verlopen.

Elke week krijgen jullie binnen drie werkdagen een uitgebreide feedback op de doorgegeven behaalde prestaties van de afgelopen week om scherp te blijven.

Onze online coaching is zo intensief en zwaar als jullie zelf wensen. Ik bedoel hiermee: Stellen jullie genoeg vragen, zijn jullie leergierig, willen jullie graag weten waarom ik bepaalde keuzes maak? Dan maken jullie het leerproces meteen een stuk interessanter! Alle informatie is vanzelfsprekend vertrouwelijk.

Ontdek zelf het belang van goede coaching.

 Inclusief uitgebreide feedback op jullie behaalde prestaties van de week om scherp te blijven.

De ontwikkelingen op gebied van voeding en beweging staat nooit stil, dus ons team ook niet!

coaching voor elk niveau

Voor elk niveau beschikbaar

Van niet sporters of beginnende sporters tot wedstrijdatleten van verschillende soorten sporten.

Online coaching, succesvol afvallen!

Duo Voedingsplan

pakket voor twee personen

€ 194,-
€ 139,-
voedingsplan voor twee personen
 • Op maat gemaakt voedingsplan voor duo's
 • Een eigen online coach
 • Wekelijks check-up moment
 • Gebaseerd op de wetenschap
 • Whatsapp van jouw coach

Duo All in one plan

pakket voor twee personen

€ 238,-
€ 159,-
all in one plan voor twee personen
 • Op maat gemaakt voedingsplan voor duo's
 • Op maat gemaakt trainingsplan voor duo's
 • Een eigen online coach
 • Wekelijks check-up moment
 • Gebaseerd op de wetenschap
 • Whatsapp van jouw coach

800+ mensen gingen jullie voor met succesvol afvallen

Wij willen vet verbranden!