rondgroen

Hey! Ben jij de volgende?

De transformatie experts van GoedLichaam.nl die onze online trainingsprogramma’s voor vetverlies en spieropbouw maken, geloven dat iedereen het in zich heeft om een winnaar te zijn. Na het helpen transformeren van talloze mensen hebben wij besloten om onze Abonnementen/Pakketten te ontwikkelen. De juiste combinatie van voeding, training en leefstijl per doel zorgen ervoor dat iedereen zijn doelstelling efficiënt kan behalen.

Resultaten

 • positive review  de schema's die GoedLichaam aanbied zijn heel duidelijk en overzichtelijk dus makkelijk aan te houden. Er word ook erg snel gereageerd op eventuele vragen die je hebt.

  Willy Bohan Avatar Willy Bohan
  October 7, 2019

  positive review  Tim denkt met je mee en helpt je je doelen te behalen. Ik heb een aantal maanden voeding en training en nu alleen training gevolgd. Gezond en fit was mijn doel en dit heb ik mede door de goede begeleiding zeker behaald. Bewuster eten, specifieker trainen en met de nodige hulp een heel fijn ritme behaald. Kennis van voeding en training opgedaan en een super fijne basis om mee door te gaan!

  Ariane van Menen Avatar Ariane van Menen
  October 9, 2019

  positive review  Ik train al aardig wat jaren en was redelijk gespierd maar mijn vetpercentage lag steeds te hoog. zo rond de 16 %. mijn doel was om onder de 10% vet te komen en toch lekker gespierd te blijven. Alleen ging me dit niet lukken. Tim heeft toen ik zijn hulp vroeg een gepast voeding en trainingsschema gemaakt en haalde uiteindelijk het gewenste resultaat in 5 maanden. omdat goedlichaam.nl elke 4 weken het trainingsschema aanpast blijft mijn lijf geprikkeld worden en krijg nóg steeds een beter resultaat.

  Victor Kamminga Avatar Victor Kamminga
  October 8, 2019
 • 5 star review  Omg... tim ik ben zo blij met je!! Zit nu op 66 kg💪 zie gewoon verandering aan me lijf! Super blij mee!!

  Mina de Jong Avatar Mina de Jong
  February 22, 2018

  5 star review  Na van alles te hebben geprobeerd kwam ik bij GoedLichaam terecht. Crash, Herbalife, Suikervrij, Koolhydraat arm enz. enz. enz. Mn gewicht zakte en kwam erna terug. En met wraak. Mijn gewicht ging er maar niet af. Ik heb een mankement, mn linkerkant. Deze is verlamd geweest. En door zware medicijnen was mn lijf van gespierd naar vetklomp veranderd. Van 135 beultje naar 129 cholestrolbol. (zelfspot genoeg om t in te zien) Ik ging na een gesprek de uitdaging aan en SAMEN kwamen tot een dieet en een gepast trainschema. Ik zeg expres samen, want de motivatie en de wil om te vechten kreeg ik van mijn toegewezen coach Tim Bijlaard. Ik ben begonnen in januari. (nee, was geen goed voornemen 😉 ) Ondertussen ben ik ruim 17 kilo afgevallen wel met behoud van spiermassa. Zodra ik de 115 kilo weer aantik, gaat mn schema en voeding er anders uitzien. Iets andere voeding en zwaarder trainen om spiermassa op te bouwen. Het meest opvallende is de app. Daarin staat ALLES wat je behoord te weten over JOUW persoonlijke plan/missie. Ik zelf vind de uitdagingen die je voorgeschoteld krijgt enorm leuk. Vind je iets niet lekker in je voeding? Hoppa, je verwijderd het onderdeel en voegt gewoon weer iets toe en de app rekend direct uit hoeveel koolhydraten en vetten enz je naar binnen krijgt! HOE MAKKELIJK!? Zodra ik 6 maanden bezig ben gaan we de foto's van voor en erna erop. Nu al zie ik zelf t verschil. (enorm) En de buiten wereld begon na 3 weken "goh je huid ziet er beter uit" "wat is er veranderd aan je, je kijkt zo stralend" Nou, meer energie en puf en je voelt je super. AANRADER!!!!!

  Carlo Ursem Avatar Carlo Ursem
  March 15, 2017

  positive review  IVM een operatie had ik 2 maanden de tijd om 10 kilo af te vallen. Via mijn trainer kwam ik bij Tim terecht van GoedLichaam.nl. Ik wilde dit niet door crashen of shakes en qua tijd een uitdaging, maar ook qua voedingsmiddelen daar ik veel voedingsintoleranties en allergieën heb. Tim heeft voor mij een op mijn lijf geschreven voedingswijze voorgeschreven die was uitgesplitst in een hoeveelheid calorieën, en de hoeveelheden macro's Eiwitten Vetten en Koolhydraten. Ik kreeg een voorbeeldschema voor 1 dag en mocht de rest volledig zelf invullen, zolang ik me maar aan de calorieën en macro's hield. voor mij was dat dé methode om om mijn allergieën heen te werken en toch af te vallen. Tim is goed bereikbaar, denkt mee en geeft snel antwoord. Helpt je focus houden en vraagt hoe het gaat. Ondanks dat ik Tim nooit in levende lijve heb ontmoet, heb ik echt t gevoel dat ik super goed gecoached en begeleid ben. Dikke aanrader. Ik heb net mijn operatie gehad, heb net aan de 10 kilo niet gehaald, maar 8.5 kilo in 2 maanden door zijn steun en begeleiding, na mijn herstel teken ik voor het vervolg!

  Ester Krijgsman Avatar Ester Krijgsman
  October 8, 2019

Contact Ons

Het is tijd om te zorgen voor jouw gezondheid! Het enige wat je hoeft te doen is ons gewoon een bericht te sturen via het onderstaand formulier..